Yahay, slimmad infosida! :D

Oj, nästan ett år sedan jag postade sist! ^__^

Myspyst på tåget och försökt baka ner allt det viktigaste med smsapiet till en enkel sida.
Sitter ombord tåget och är glad över att vi har uttalad policy att vi väljer att resa så miljövänligt vi kan, inom rimliga gränser.   :]

 

Har satt ihop ett utkast till juiceresa med kvinnor som vill lära sig programmera!

Jag tänker mig att 10, max 15(20?) kvinnor hänger med mig till juiy oasis och kommer igång med, eller utvecklar sina programmeringskunskaper i skön miljö där vi kan fokusera, juice:a träna och koppla av.

Ska höra av mig till juicy oasis för att se vilka förutsättningar som finns. Inte helt på det klara med ifall juicerna ingår eller inte i boendepriserna.

Tänker mig att det räcker med 20 deltagare för att täcka min resa och mitt boende, så kan jag bjuda på all tid jag lägger på att arrangera och förbereda resan och innehållet – för det är så kul! Vi får se var det landar, kanske blir det först nästa år, kanske bara en vecka, men jag ser framför mig att jag värmer upp med 2v i år, och sedan kör 4v på hösten kommande åren.

Logga in