Vem skriver här?

about me in English
Visit: www.victoriawagman.com

Victoria Wagman: programmerare, entreprenör och tänkare.

“Gillar att utforska världen omkring mig och människorna i den. Testa nya hemsideidéer och prova på nya upplevelser är ett behagligt beroende för mig. Njuter till fullo av att ha tagit mc-kort. En lycklig varelse, med ett inre lugn och en känsla av att jag har kommit till insikt med vad livet betyder för mig och vad jag vill göra i mitt liv… alldeles för mycket!

Mina största mål: 1. Bygga upp bra cashflow så jag kan fixa alla andra mål i lugn och ro. 2. Bidra till en mer rättvis värld! 3. Inspirera ungdomar, unga vuxna och vuxna till att känna lust för att lära sig och uppleva nya saker, att vidga sitt sätt att tänka att helt enkelt gilla att lära sig saker. Att det är givande och kul att lära sig stuff och så enkelt (yep, ENKELT) det kan vara. (Om man läser något man är intresserad av, har bra studieteknik och hittar andra att plugga/prata med, är en bra start för att göra det enkelt för sig att lära.). I detta mål ingår att förändra hela Sveriges skolsystem..  någon med mig där? Att utveckla skolresurser.se ser jag som ett steg i rätt riktning. 4. Att alla ska ha goda vänner som lyssnar och stöttar och är härliga att umgås med. Det borde vara mycket enklare att träffa nya vänner(!) och jag hoppas bunko.se kan hjälpa alla som idag känner sig ensamma delar av dygnet att fylla håltimmarna med meningsfulla dialoger och andra utbyten.

6. Andra webbprojekt. Det här är riktigt kul att syssla med & jag behöver ju pengar att leva för medan jag satsar på mina top 3 mål! massagemotorn.se är senaste projektet! Om du känner någon som erbjuder massage tipa dem om siten! Om du söker massör så börja med att kolla på massagemotorn.se!  :)
Jag tänker mig också att fler borde kunna dela med sig av sina kontorsutrymmen på ett smidigare sätt så att de kan dela kostnaderna ihop med andra samtidigt som det blir enklare för småföretagare att komma igång med att möte kunder proffesionellt på ett kontor. Jag tycker också att vi ska ta det lugnt med nybyggandet och fokusera mer på att ta tillvara på de resurser vi har. Resultat: hyrakontorsplats.nu där du kan informera om att du önskar hyra ut kontorsplats. :)

7. Har arbetat 2 år som obehörig lärare (Webbutveckling & datorkunskap) vid gymnasieskola i Katrineholm. Jag såg det som min uppgift är att entusiasmera kring webb, vad man ska tänka på när man skapar hemsidor, vilka olika verktyg som finns, hur, resurser man kan vända sig till för mer info och hjälp, ge inspirerande exempel! Och samtidigt självklart föregå som gott exempel när det gäller: sunt förnuft, manners, ordning, planering etc.  :) En av mina stora drömmar är att bygga upp en egen skola med byggstenarna: Sunt förnuft, forskning, empati, engagemang, fokus, god arkitektur, eftertanke, genomtänkt planering, ekonomi, hushållning, kreativitet.

8. Selektiv Minimalist är jag, eller försöker vara. Innebär att jag siktar på att ha så lite prylar som möjligt, att de saker jag har är av kvalitet, är läckert designade och fyller ett syfte. Saker som jag använder ofta och ger mig en glad känsla när jag ser dem. Inspiration har jag fått från boken: “Rensa i röran”. Den är liten, lättläst och ger perspektiv på hur man värderar sina tillhörigheter, rekommenderar den varmt.  Mina egna ord: “Har jag mer prylar än vad som får plats i en bil så har jag för många saker.” Eftersom jag nyligen införskaffade ett fint arkivskåp så är jag väl nu upp i “två vändor” med bilen.

Här hittar du Victoria:

hemma(mestadels vid datorn),
hemma hos en vän, (lyssnar, spelar sällskapsspel, deltar i, eller lyssnar till, livliga diskussioner),
på vägarna – (mcflickan.se),
utomlands(Korea, Japan, Italien, Polen, Frankrike, Albanien, Kroatien),

Projekt På Gång just nu:
Jobbar,
anlitafotograf.se, bunko.se, massagemotorn.se

E-mail: victoriawagman@gmail.com

 

Jul: Göteborg?  Om det inte finns ngn annanstans där jag mycket hellre vill vara så åker jag la’ ner då.
Jobbar som anställd hos Mag+ i Stockholm nu. Har toppenbra arbetskamrater & chef.

 


 

Logga in