trött

jag loggade in och skulle bara skriva en grej innan jag hoppar i säng, men är så trött att jag hann glömma av vad det var :/

ajj! jo nu kom jag på det!  Verkar ha skadat “hälen” (hälsenan?) på vänster fot. Alltså det gör ont när jag tar vanliga steg om jag belastar foten för mycket. Läskigt. Det började kännas lite först när jag vände mig om lite hastigt fast jag nästan stod still och nu känner jag det i varje steg. Kommer jag kunna köra till jobbet imorgon? kommer jag kunna köra hela vägen ner till Gbg?  Var kommer detta ifrån? sträckte jag mig på klättringen?  A sa att jag skulle stretcha, kanske borde lyssnat? …    (*anime puuuh*)

Trött och lycklig.

Nu saknas bara… sova?   :)

och passiv inkomst på 10 000:- i månaden. Då är jag friiii! Kan nog tänka mig “bara” 5000:-/månaden också, då är jag ju faktiskt rätt så fri då med! Räcker ju för mig om jag är ute och backpackar! Fast inte till själva resan då givetvis… Hmm näe, 10000:- är nog att satsa på!   Jag verkar vara uppe i ca 800-1000:- / år nu =)

Fast jag spenderar ju det mesta vad det jag får in på förstaget. Jag har så många idéer och marknadsförings-idéer som jag vill testa hela tiden.  Imorgon är det jobba med Fritida 2h på kvällen som gäller :)  och sedan ska jag jobba rumpan av mig ons-fre, och sedan träffa J i Gbg och vi ska till Starbucks på lördag!!!!  :) w00t w00t. Blir mysigt att träffas igen, och tänkte äldsta kidden kunde få en gosig dinosaurie som jag hade med mig från senaste Korea-resan.

PS. Klättra är en toppen hobby (bara jag inte fick skadad därifrån, isf är det nog inte lika awesome)

pressade mig själv och lyckades med en led idag som är “5C” jag har inte riktigt förstått hur pass lätt/svårt det är, men jag uppfattade iaf att jag kan känna mig nöjd!   :)

  • 1 Comment

  • Logga in