Håll käften efter 22.

Såhär ligger det till. Nyinflyttade grannarna under är högljudda efter 22:09, blandat att de pratar högljutt och utrop ibland. Inte ok. Jag kan inte slappna av när jag försöker sova, och jag har det tillräcklig med kämpigt med att slappna av ändå, det är verkligen en “fett jobbig” droppe som nästan varje kväll får bägaren att rinna över. Givetvis ingen lust att leva med konsekvenserna av att jag stormar ner på kvällen, för när märker jag av det? När jag ligger och ska sova. . .
 Jag behöver formulera ett brev där jag på ett vettigt sätt presenterar att det ligger i deras intresse att respektfullt hålla käften (dämpa sig) efter 22:00. Varför går jag inte bara dit och pratar med dem? Jag är för trött och grinig, det skulle bli ett hej, välkomna hit nya grannar, håll käften efter 22, jag kan inte sova. Jag behöver givetvis formulera mig på lämpligt sätt, och att det behöver framgå på ett sätt så att de kan relatera och respektera att en annan vill sova på kvällen. Gissar på att de antingen är pokerspelare, är arbetslösa, eller har sommarlov/semester, och därför inte har ngn morgontid att passa. Men suck och pust vad jag bara vill att det ska vara lugnt så att jag kan sova. Som om tinnitus, susande kylskåp irriterande spänd nacke och och rygg och konstant flöde av tankar inte räckte. Det krävs väldigt lite för att göra mig irriterad sedan nacken, axlar och skuldror stelnat ännu mer och börjat besvära mig tydligt varje dag. :(
 Måste boka in mig på massage.
 
 

Logga in